Hozzávalók:1 db csirkemell, 3-4 db paradicsom, 2 db hagyma, paprika , csípős szósz (Tabasco, Erős Pista vagy bármi más, csak csípős legyen), 4-6 db tortillalap, só, bors, friss korianderlevél, olívaolaj
Elkészítés:
Előző este a csirkemellet bepácoljuk egy kis olívaolajjal, majd betesszük a hűtőbe. A
paradicsomokat és a hagymát kockára vágjuk, adok hozzá sót, borsot,
apróra vágott korianderlevelet és összekeverjük. Majd ezt is a hűtőben
hagyjuk éjszakára. Így jobban összeérnek az ízek.
Másnap a csirkemellet megsütjük és kockákra vágjuk. Egy palacsintasütőben olívaolajat hevítünk, majd rádobjuk a csirkemellet, aztán a paradicsomos-hagymás keveréket. Kicsit melegítünk rajta, majd rátesszük a paprikát és hozzáadjuk a csípős szószt.
Másnap a csirkemellet megsütjük és kockákra vágjuk. Egy palacsintasütőben olívaolajat hevítünk, majd rádobjuk a csirkemellet, aztán a paradicsomos-hagymás keveréket. Kicsit melegítünk rajta, majd rátesszük a paprikát és hozzáadjuk a csípős szószt.
Átforgatjuk az egészet, hogy jól
átmelegedjen.
A tölteléket a tortillákba töltjük és feltekerjük. A végén még visszatehetjük kicsit a grillre, hogy a tortilla ropogós legyen. Magában vagy sült krumplival tálaljuk. (A csípős szósz és a csípős paprika teljesen ízléstől függ. Ki hogyan szereti, de aki szereti a mexikói ételeket, annak biztosan ízleni fog.)
A tölteléket a tortillákba töltjük és feltekerjük. A végén még visszatehetjük kicsit a grillre, hogy a tortilla ropogós legyen. Magában vagy sült krumplival tálaljuk. (A csípős szósz és a csípős paprika teljesen ízléstől függ. Ki hogyan szereti, de aki szereti a mexikói ételeket, annak biztosan ízleni fog.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése