Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 20 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 tojás
- 10 dkg
sütőmargarin
- 1 pohár kefir
- 2 dl tej
- 2 közepes alma
- citromhéj
- fahéj
Elkészítés:
A lisztet a sütőporral összekeverem, beleteszem a cukrot, a vaníliás cukrot és mogyorónyi fahéjat. Megolvaszom a margarint. A tojásokat, a kefirt, a tejet, a citromhéjat összekeverem a megolvaszott margarinnal. Meghámozom az almákat, a magházukat eltávolítom, és kis kockákra vágom. Összekeverem a száraz és nedves összetevőket és az almadarabokat. Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütöm. A muffin nem ragad le ha nem papírban sütöm, hanem kivajazom és kilisztezem a formákat. Ebből a mennyiségből kb. 24 db muffin lesz.
Natasa, és Lily![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaoqeiapvgZl1XaFT0giAHpwf_MMkDEuDrOgQsW3GmpXPinIpwaEouN3cty3whoDUT-Xd3-lrcpK2HN7C_cmqpxxmAKPbfDe0rdluYfvgndj8N9FdAO6lx34mT-kA-u_bxnYzXxGNSsC-1/s320/l%C3%A1nyok.BMP)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése